- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Vismajor01 #109259 üzenetére
.nfo file és voilá.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Vismajor01 #109151 üzenetére
mert a tévékben csak 100 megás lan van, ezért mértél jóval kisebb értéket kábelen mint 5ghz wifin. Hogy miért akad a youtube az remek kérdés, próbáld újratelepíteni az appot a tv-n
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
Vismajor01 #109115 üzenetére
bd50 biztos hogy nem. a blu ray iso és bdmv struktúrákat nem tudják a tv lejátszói kezelni. Az mkv remuxok menni fognak.
-
alaves
addikt
válasz
Vismajor01 #105373 üzenetére
Beáll > Ált.inf > Kezdőképernyő beáll. > Multi view aut.ind: ki
-
Csandi
őstag
válasz
Vismajor01 #104126 üzenetére
Ez a G széria sajátossága. Más nyilván nem fog így felsimulnk, de a G a saját konzolával így lett tervezve. Azért lett G mert Gallery series
-
RockCNC
őstag
válasz
Vismajor01 #103809 üzenetére
Akármit csinálok nálam nem jön át az Atmos a plexen.
-
RockCNC
őstag
válasz
Vismajor01 #103807 üzenetére
Közben utánaolvastam valahol az írják, hogy csak a TrueHD Dolby Atmos ami nem támogatott, a DD+ Atmos viszont igen.
Valahol meg azt olvaom, hogy mindkettő támogatott,.
Na még futok egy kört vele.. -
Niky_92
csendes tag
válasz
Vismajor01 #103788 üzenetére
Nem ért hozzá az eladó vagy kínai c4😂
-
dropi
senior tag
válasz
Vismajor01 #103742 üzenetére
Pl én
Talán mert nálunk senkinek nem fontos?
Megmondom őszintén, amíg értem, hogy mit mondanak, addig nekem megfelel a tv hangja, nálam az egyáltalán nem prioritás, hogy milyen a hangja egy tévének, hiszen zenét nem hallgatok rajta, a párbeszédeket értsem, a játékoknál meg úgyis van felirat. De fülhallgatóból se vettem még 10.000 ft felettit, pont ezért, a kocsiban van egy gyári Logic 7 hangrendszer, amire azt mondják, hogy az jó, de én mégsem hallom a különbséget anyám 25 éves Polojában lévő négy hangszoros rendszerrel összevetve
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Vismajor01 #103742 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy jó árban vettem a 77S95C-t, de a telekom 460 ért megsajdította a szívemet.
A Sansung úgy hirdette ezt a típust, hogy woow a hangja. A tesztek és a saját fülem is pont az ellenkezőjét bizonyította. Kell hozzá a soundbar!
Lg G3/G4 hez nem volt még szerencsém, de állítólag jobbban muzsikál a gyári hangszóróival. -
belan
addikt
válasz
Vismajor01 #103731 üzenetére
Kb
.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Vismajor01 #103616 üzenetére
Na pont ilyenre gondoltam.
Így valóban jobban adja a nézés, tehát "elhiteti" úgy, mintha szemmagasságban lenne?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Vismajor01 #103616 üzenetére
Kihúzható a tartó? Mintha gond lett volna vele ha jól emlékszem. Megoldódott?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Vismajor01 #103399 üzenetére
Az a baj, hogy a talp alatt van négy kis tappancs és hitvány gyenge a ragasztása. Mivel a talp hátsó része magasabb nem is értem, hogy miért a tévé megpróbál előre csúszni amit a tappancs gátolna, ha nem lenne gyenge a ragasztása. Azaz nem a tappancs csúszik a polcon hanem a ragasztás nyúlik a tappancs és a tv talpa között. Na most leszedtem a tappancsokat és meglátom. Ha így is vándorol akkor megy a falra. (A tv alatti rész vízszintes azzal nincs gond.)
-
umek
tag
válasz
Vismajor01 #103373 üzenetére
S95B-n is van, de időszakos. Van, hogy hónapokig semmi, aztán egy rövid ideig valami sorozat, legutóbb asszem a Tulsa királya volt, előtte talán amazon prime sorozatok, most a Merci, de semmi ilyen gagyi fossal nem találkoztam az elmúlt több mint két évben.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Vismajor01 #103373 üzenetére
A képernyő védő nem reklámos, de a menüben vagy főképernyő mindegy minek nevezzük nálam nincs reklám. 77S95D
-
Latency
senior tag
válasz
Vismajor01 #103326 üzenetére
Már az előző belépő kategóriás Samsung TV-men is így használtam, ezek szerint ez csak a Tizenes Youtube app-al működik így. Ha Androidos tableten nézem akkor ott én is rendszeresen is belefutok ebbe a problémába.
-
alaves
addikt
válasz
Vismajor01 #103294 üzenetére
Egy normális tartóval, ha 2,5 cm -re lesz a faltól a kijelző egyenesen, sokkal jobb lesz (a hang is). A G4/A95L kijelzője is annyira lenne kb., mert eleve vastagabbak.
-
alaves
addikt
válasz
Vismajor01 #103287 üzenetére
A felső résznek nem is szabad rásimulni annyira a falra. Legalább annyira kell a faltól lenni a felső részének, mint alul, sőt kicsit még lehet nagyobb távolság is (~2,5 cm), hiszen vannak hátsó hangszórók is, így tervezték. Az a tartó nem jó.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Tegyél a falra egy vízmértéket, vagy egy biztosan egyenes lécet.
-
szkutyi
addikt
válasz
Fal egyenes?
-
Quadgame94
őstag
válasz
Vismajor01 #103117 üzenetére
Akkor ott valami más gond van. Nálunk van 35 centis fal is. A ház legtávolabbi részén a routerhez képest is mérek 80 Mbps-t. A ház 130 m2 és emeletes.
-
Csandi
őstag
válasz
Vismajor01 #103067 üzenetére
Én doboz nélkül adtam el az előző TV-m (65 C2) az értékéből nem veszít, szállítást meg oldja meg a vevő szerintem.
-
Laraxior
titán
válasz
Vismajor01 #103056 üzenetére
Az enyem lyukasan jott pl
Kicsit megallt bennem az űtő, amikor kicibálták a teherautoból, ahol persze egymasra volt borulva az osszes. A tied megszarad, semmi baja
-
belan
addikt
válasz
Ne izgulj nincs baja de durva azért !
-
Laraxior
titán
válasz
Van abban annyi hungarocell, hogy nincs semmi baja
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Vismajor01 #102921 üzenetére
Mázlista, grat a tv hez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest