- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Elég rossz véleménnyel vagy a kóreaiakról ahogy olvasom tőled, én ennyire nem húznám le őket, de tény, hogy a japánok jobbak, és már vannak jó kínai termékek is...
A Panasonic az árverseny miatt befejezte már több mint 10éve a TV kijelzőpanel gyártást (Plazma, LCD), ezért a piacon elérhető panelekből tud csak válogatni.
(Anno az LG koppintotta a Panasonic-tól a Plazma technológiát, per is volt belőle, most a Panasonic veszi az LG-től egyedi konfigurációban az OLED panelt, és hozza ki belőle a legtöbbet.)Én kényes vagyok a minőségre (kivitelezés/tartósság/kép/hang), ezért alaposan megválogatom mit veszek (ha nem tetszik lecserélem), most eredetileg más márkát, és LCD-t akartam, de az alapos utánajárás után mégis Pana-OLED lett a vége, viszont nem volt más dolgom a Panasonic OLED TV-vel, mint Filmmaker módra kapcsolni és gyakorlatilag tökéletes a kép este filmnézéshez, és besütő napfény mellett is (egy két apróságot még bekapcsoktam, több mindent kipróbáltam, de visszaállítottam).
Én itt csak pislogok a másoknál felmerülő problémákra, és próbálok jótanáccsal szolgálni azoknak akik gond nélkül akarnak jó képminőséget hosszútávra...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor