- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Elég rossz véleménnyel vagy a kóreaiakról ahogy olvasom tőled, én ennyire nem húznám le őket, de tény, hogy a japánok jobbak, és már vannak jó kínai termékek is...
A Panasonic az árverseny miatt befejezte már több mint 10éve a TV kijelzőpanel gyártást (Plazma, LCD), ezért a piacon elérhető panelekből tud csak válogatni.
(Anno az LG koppintotta a Panasonic-tól a Plazma technológiát, per is volt belőle, most a Panasonic veszi az LG-től egyedi konfigurációban az OLED panelt, és hozza ki belőle a legtöbbet.)Én kényes vagyok a minőségre (kivitelezés/tartósság/kép/hang), ezért alaposan megválogatom mit veszek (ha nem tetszik lecserélem), most eredetileg más márkát, és LCD-t akartam, de az alapos utánajárás után mégis Pana-OLED lett a vége, viszont nem volt más dolgom a Panasonic OLED TV-vel, mint Filmmaker módra kapcsolni és gyakorlatilag tökéletes a kép este filmnézéshez, és besütő napfény mellett is (egy két apróságot még bekapcsoktam, több mindent kipróbáltam, de visszaállítottam).
Én itt csak pislogok a másoknál felmerülő problémákra, és próbálok jótanáccsal szolgálni azoknak akik gond nélkül akarnak jó képminőséget hosszútávra...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor