- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Black Dragon
üzenetére
Szerintem mindenkinek lehetőséget kell adni, hogy leírhassa a véleményét.
Vannak objektív és szubjektív nézőpontok, mindkettőnek megvan a létjogosultsága.
Csak a szubjektív véleményt nem szabad tényként kezelni, mert nem is lehet.Köszönöm és megtisztelő
, de én nem bizos, hogy szeretnék házigazda lenni. Lehet, hogy sokkal jobb ha megmaradok egyszerű hozzászólónak, így nyugodtan lehet engem is moderálni, stb. függetlenül mindentől és nekem sincs legalább beleszólásom, hogy kit és miért moderáljanak
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de én nem bizos, hogy szeretnék házigazda lenni. Lehet, hogy sokkal jobb ha megmaradok egyszerű hozzászólónak, így nyugodtan lehet engem is moderálni, stb. függetlenül mindentől és nekem sincs legalább beleszólásom, hogy kit és miért moderáljanak
.
Vhiktor