Hirdetés
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Az LG chip nem tudom mennyire van topon ha videólejátszásról van szó (vagy nem tudom mi van benne). A saját lejátszó szoftvere is eléggé fapados, állítani nem lehet semmin, visszajelzést sem kapunk arról, "mi folyik a háttérben". Szóval eleve hendikepes a belső pléjer'. Túl azon hogy csak DLNA képes. Dune-ben Sigma chip van, ami azért mindig ott volt a legjobbak között. Nagyon pontosan be lehet állítani kadenciától kezdve a Jukeboxig minden paramétert (mint minden lejátszón egyébként). Szóval nem lehet egy lapon említeni a két lejátszót, bár a belső az "ajándék", ez tény...
Én használok külső dacot sztereó erősítő elé és azt kell mondjam, a Dune hangja is jobb, mint a tévé saját hangja, pedig az optikai kábel ugyanaz, ugyanonnan jön a hang, mégis. Főleg zenén hallani komolyabb különbséget. Testestesebb, tisztább így érthetőbb a beszédhang is. Mozivas is alternatíva, de ha nem fontos a sok csatorna, sztereóval is nagyon jó hangot lehet összehozni, bár ez már nem oled téma...
(#9628) Joshi: Vannak tesztképeim sz.gépen. Le tudom játszani DLNA-n vagy Dune-n. Majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Autós topik
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Metal topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor