Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Lehet hogy a beépített eljátszó nem túl jól kezeli a sötétebb árnyalatokat és az ott lévő rszleteket. Ha nem pont ugyanazt a jelet adja, esetleg két közelit összemos, akkor létrehozhat nagyobb egységes szürke felületeket, amiket a mozgás majd láthatóvá tesz.
Nekem az tünt fel, hogy ez a banding leginkább svenkeléskor látszi valós anyagban, akkor zavaró hogy forduláskor "áthullámzanak" a kép amúgy változatlan sötét tónusai ezeken a banding zónákon. 910-nek pl a martian elején látható hogy a vörös dűnék a kamera előterében nem egységesek. Ha csak poszteros (sötét szélek) az a jobbik, ha hullámos az feltünőbb.
Szóval szerintem jó a meglátásod.
Én is kezdek kiábrándulni a belső lejátszóból, de a hang miatt. Nem egy minőségi DAC meg erősítő lehet a tévében és hallk jeleneteknél nekem időnként zavaró hogy zajból jönnek ki a hangok. Azaz a csend az csend, de amint van valami hallk, egy zajsszint is megjelenik ami fölött hallani.
Fülhallgató módban, a tévé hangerőszabályzását használva hallom, analóg kimenetet használva. Gondolom fülhallgatóra is simán az amúgy a hangszórókra menő erősítőt(sanszos hogy D osztályú) használják
LineOut-tal és külső hangerőszabályzással valamivel jobb mert gondolom magasabbak a jelszintek és kimarad a végerősítő.Tudom, tudom, ez a full amatőr, nem ajánlott felhasználás. Vegyek minima egy DAC-ot vagy normálsi(digitális bemenettel is rendelkező) erősítőt ... Gondolkodom rajta

Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor