Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Lehet hogy a beépített eljátszó nem túl jól kezeli a sötétebb árnyalatokat és az ott lévő rszleteket. Ha nem pont ugyanazt a jelet adja, esetleg két közelit összemos, akkor létrehozhat nagyobb egységes szürke felületeket, amiket a mozgás majd láthatóvá tesz.
Nekem az tünt fel, hogy ez a banding leginkább svenkeléskor látszi valós anyagban, akkor zavaró hogy forduláskor "áthullámzanak" a kép amúgy változatlan sötét tónusai ezeken a banding zónákon. 910-nek pl a martian elején látható hogy a vörös dűnék a kamera előterében nem egységesek. Ha csak poszteros (sötét szélek) az a jobbik, ha hullámos az feltünőbb.
Szóval szerintem jó a meglátásod.
Én is kezdek kiábrándulni a belső lejátszóból, de a hang miatt. Nem egy minőségi DAC meg erősítő lehet a tévében és hallk jeleneteknél nekem időnként zavaró hogy zajból jönnek ki a hangok. Azaz a csend az csend, de amint van valami hallk, egy zajsszint is megjelenik ami fölött hallani.
Fülhallgató módban, a tévé hangerőszabályzását használva hallom, analóg kimenetet használva. Gondolom fülhallgatóra is simán az amúgy a hangszórókra menő erősítőt(sanszos hogy D osztályú) használják
LineOut-tal és külső hangerőszabályzással valamivel jobb mert gondolom magasabbak a jelszintek és kimarad a végerősítő.Tudom, tudom, ez a full amatőr, nem ajánlott felhasználás. Vegyek minima egy DAC-ot vagy normálsi(digitális bemenettel is rendelkező) erősítőt ... Gondolkodom rajta

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor