- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó a szemed, tuti vadászpilóta vagy
Én csak közelről látom a különbséget. Viszont néhány embert már próbára tettem, mind korom béli 40-50 éves korosztály, de senki nem tudta megkülönböztetni az 1080p-t a 4K-tól, 3,3m-ről. Mondjuk 70-80GB-osat még soha nem töltöttem le. Nekem is azért van jó tv-m mert szeretek jó minőségben filmet nézni, el is vagyok ájulva a 1080p-től ami 10-15GB
, kivéve amikor húzza a fehér kontúrt maga után, de mint kiderült, arról nem a 10-15GB tehet. Nekem bejön az archiválás, 11 éve gyűjtögetem, sokszor nem tudom mit akarok nézni, pörgetem a film listát és indítom amihez kedvet kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kivéve amikor húzza a fehér kontúrt maga után, de mint kiderült, arról nem a 10-15GB tehet. Nekem bejön az archiválás, 11 éve gyűjtögetem, sokszor nem tudom mit akarok nézni, pörgetem a film listát és indítom amihez kedvet kapok.
Vhiktor