- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a hozzászólásokat!
Azért a szerviz is megér egy misét, mert amikor eléjük tártam ősszel a problémát, úgy csináltak mintha ez lenne az első - de már látom, hogy tudják ezek pontosan mi a bajom.Vhiktor
A belső lejátszót használom, használtam mindig is, az első lapostévém óta (kb. 11 éve).
HDMI-be nincs dugva semmi, nem használom, csak antenna + USB, mondjuk USB-k tele vannak dugva, de már azt is kipróbáltam, hogy csak az volt csatlakoztatva amiről ment a film, aztán átdugtam másikba, de nincs változás semmilyen irányba.Mindenkinek:
Erről jut eszembe: nálam folyamatosan csatlakoztatva van (volt) egy 160GB HDD, az volt a dolga, hogy időnként rögzítsen egy tv műsort, full hibátlanul működött idáig minden tv-men. Most 55C3-nál nem jó ez a HDD, mert a hang 5 másodpercenként elmegy a felvett tartalomnál. Van egy 1TB SSD-m, samsung, asus házban (erről nézem az új filmeket), ezzel sem működik, mert ha elindítom a felvételt, akkor random 5-10-15 perc után magától leáll, és csinál egy bejegyzést az értesítések közé, hogy "ellenőrizzem az adathordozót mert leállt a felvétel". Most egy 64GB-os pendrive van bedugva erre a célra, úgy tűnik eddig, hogy ezzel működik a felvétel. Ez mi? Tapasztalt valaki ilyet, vagy van valami infótok erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Projektor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor