Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- iPhone topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
123xyz
üzenetére
Nagyon szépen fogalmaztál és nem volt benne semmi személyeskedés.
Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással válaszolna és lehetne egy kulturált topik.
Vhiktor is teljesen illedelmes mindenkivel és ő sem az a tapsikálos fajta ,ráadást időt és energiát rak a rengetek TV tesztekbe ezért nagyon becsülendő.A kiemelt hozzászólásaimat amiket beszúrtál mindig tartom ,lehet egy picit “durván” fogalmazom de semmit nem változott a véleményem ezen a részen.
A fanboy ság helyett inkább jószándékkal akartam segíteni mások választásait ,hogy melyik oled legyen ,szerettem volna ,hogy minimum olyan elégedettek legyenek a vásárolt termékkel amilyen én és még a többi Sony felhasználó.
Valóban számomra kiemelkedőek TV gyártásban napjainkban is és ehhez az elégedetséghez még csak nem is a legdrágább terméküket kellett választanom (ezért nagyon becsülöm őket).
Vannak itt felhasználók akikben viszont érzek némi tüskét és messze nincs a stílusukkal sem minden rendben ,ezért reagáltam rájuk viszonozva ugyanúgy.
Nem csak én vagyok ebben a történetben a hibás ,az emberből simán kihozzák az állatot.
Ertem én ,hogy az árábol simán lehet kapni ugyanolyan jó TV t és még marad egy kis pénz a hétvégére.
Közben meg próbálom tudatni a többiekkel ,hogy a Sony saját cpu ja más mint a többi és minőségibb alkatrészeket használnak házon belül ,felhasználják pl. az LG panel t és kijavítják /tökéletesítik a saját elektronikájukkal.Csalódtam már LG és Samsung oled tv ben pedig nem is a legolcsóbbat választottam tőlük ,erre meg vettem egy alsópolcos Sony t és az elvárásaimat is felülmúlta.
Bocsánat ha esetleg vlkit megbántottam vagy sértettem más márka fikázásával ,fogalmazhattam volna finomabban is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor