- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
123xyz
üzenetére
Nagyon szépen fogalmaztál és nem volt benne semmi személyeskedés.
Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással válaszolna és lehetne egy kulturált topik.
Vhiktor is teljesen illedelmes mindenkivel és ő sem az a tapsikálos fajta ,ráadást időt és energiát rak a rengetek TV tesztekbe ezért nagyon becsülendő.A kiemelt hozzászólásaimat amiket beszúrtál mindig tartom ,lehet egy picit “durván” fogalmazom de semmit nem változott a véleményem ezen a részen.
A fanboy ság helyett inkább jószándékkal akartam segíteni mások választásait ,hogy melyik oled legyen ,szerettem volna ,hogy minimum olyan elégedettek legyenek a vásárolt termékkel amilyen én és még a többi Sony felhasználó.
Valóban számomra kiemelkedőek TV gyártásban napjainkban is és ehhez az elégedetséghez még csak nem is a legdrágább terméküket kellett választanom (ezért nagyon becsülöm őket).
Vannak itt felhasználók akikben viszont érzek némi tüskét és messze nincs a stílusukkal sem minden rendben ,ezért reagáltam rájuk viszonozva ugyanúgy.
Nem csak én vagyok ebben a történetben a hibás ,az emberből simán kihozzák az állatot.
Ertem én ,hogy az árábol simán lehet kapni ugyanolyan jó TV t és még marad egy kis pénz a hétvégére.
Közben meg próbálom tudatni a többiekkel ,hogy a Sony saját cpu ja más mint a többi és minőségibb alkatrészeket használnak házon belül ,felhasználják pl. az LG panel t és kijavítják /tökéletesítik a saját elektronikájukkal.Csalódtam már LG és Samsung oled tv ben pedig nem is a legolcsóbbat választottam tőlük ,erre meg vettem egy alsópolcos Sony t és az elvárásaimat is felülmúlta.
Bocsánat ha esetleg vlkit megbántottam vagy sértettem más márka fikázásával ,fogalmazhattam volna finomabban is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor