Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Én nem vontam le semmit, csak szépen csendben megosztottam. Sőt azt is odairtam, hogy lehet csak ez az egy ilyen, bár őszintén szólva ezt nem hiszem, csak pol korrektség volt.
A sonysok nem bírják elviselni ha valami nem az ő elképzelésük szerint van. Meg lehet nézni milyen ganéság megy évek óta sony projektorokkal....Előtte meg szintén a sonys(ok)tol ment a samsung fikázás hogy gyárilag milyen képet ad, na majd ma megosztom az s95c gyári mereseit amiben ugyanaz a qd oled panel van mint az a95l-ben és lehet majd csodálkozni.
Erre osztottam meg.Nekem teljesen mindegy ki mit vesz, de hülyeséget ne terjesszen már senki tényként.

De akkor álljon itt a véleményem feketén fehéren, mert mar belőlem is kikivankozik. Jó tv a sony? Igen. Tularazott? Igen. Meg lehet kapni azt a minőséget olcsóbban más márkából? Igen. Levon ez valamit az értékéből? Nem.
Miben emelkedik ki a sony? Felskalazas és.mozgas interpolacio, már aki ezeket szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor