- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtex1
kezdő
Azért ezek a pixelhibak stb.. Olvastam a horrorsztorikat az LG ről, hogy x tvt kuldtek vissza x panelcsere volt amíg nem lett egy "jobb" panel amikor megvettek az uj tvt es hetekig huzavona aztan a 4.et mar megtartottak mert csak par pixel nem ment stb... ezért is tartottam tőle, aztan paff semmi banding és 0 pixel hiba, szerintem ezek a sztorik felvannak hypeolva, 100bol 99nek ugy erkezik mint nekem. 520 ert a 65g2 még nekem 0 hozzáértéssel (minimalis itt es rtings stb tesztek olvasgataval) is best buy volt. Ha meg elő is jönne valami hiba rajt akkor megnyugtat az hogy állítólag az LGnel pozitivan allnak ehhez hozza. Ha meg a +2 alatt jönne elő bármi a panelen hát akkor fizeti az ember a kiszállást aztán ámen. Szaki sem jön ki ingyen házhoz már, autószerelő is elszámolja a diagnosztika árát, ez van, ilyen világban élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor