- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Teljesen felesleges az SSD rá, usb 2.0 van a tv-n csak, de az is elegendő a 4k hdr es dovi filmekhez..a belső lejatszoja nagyon jo, én már nem is használom a külső lejatszóm(zidoo z9x) dlna-n is viszi a filmeket ugyanúgy. Viszi az mkv-t az mp4-et, a ts-t is....annyi a bibi hogy mkv-ból nem indít dovi-t hanem csak hdr-t....én plexet használom a tv-n, pont tegnap ment a teszt hogy most 8bit, vagy 10bit amit visz a plex hálózatról, de nagyon egyforma a zidoon lejátszott tartalmakkal szóval jó ez
.egyébként anno még talán tettem is be pár fotót, ahol összehasonlítom a belső lejátszót a külsővel (képeken semmi különbség)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 32MR50C-B Monitor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.egyébként anno még talán tettem is be pár fotót, ahol összehasonlítom a belső lejátszót a külsővel (képeken semmi különbség)
Vhiktor