- Macrodroid
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Teljesen felesleges az SSD rá, usb 2.0 van a tv-n csak, de az is elegendő a 4k hdr es dovi filmekhez..a belső lejatszoja nagyon jo, én már nem is használom a külső lejatszóm(zidoo z9x) dlna-n is viszi a filmeket ugyanúgy. Viszi az mkv-t az mp4-et, a ts-t is....annyi a bibi hogy mkv-ból nem indít dovi-t hanem csak hdr-t....én plexet használom a tv-n, pont tegnap ment a teszt hogy most 8bit, vagy 10bit amit visz a plex hálózatról, de nagyon egyforma a zidoon lejátszott tartalmakkal szóval jó ez
.egyébként anno még talán tettem is be pár fotót, ahol összehasonlítom a belső lejátszót a külsővel (képeken semmi különbség)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Macrodroid
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.egyébként anno még talán tettem is be pár fotót, ahol összehasonlítom a belső lejátszót a külsővel (képeken semmi különbség)
Vhiktor