Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Na megrendeltem a 65c21-et. A szépséghibája a dolognak hogy csak hétfön hozzák ki a pénteki szállitásrol lecsusztam mivel még el kellett mennem bankba pénzt felrakni mert csak online lehetett fizetni. Pedig eljátszottam volna vele hétvégén de annyi baj legyen.
Biztos sokat fog dobni a 140 centis va panelos philips után aminek már van gazdája aki alig várja hogy nekem megjöjjön a tévém mert akkor ö mekapja ezt amin csak 30at bukok 4 év után mivel bf-en vettem fél áron
Kár hogy ez az lg-nél nem játszik meg ahogy néztem a c1 árait ott se volt hatalmas kedvezmény szóval már nem volt kedvem várni. A médiába nagyon meggyözött a sok hiper közt. Igy hogy csak ö lesz a szobába biztos még ütösebb lesz az élmény föleg este nem a brutál fény áradatba ami mm-be van. Még a mai napig kapom hogy a 140 cm is mekkora mivel elsö lapos tv elötte monitoron csináltam mindent. Szóval hip hip hurrá
Legalább is remélem hogy elküldik és nem vonbják vissza az egészet raktár készlet hiányra hivatkozva. Hétvégén még kb 7-8 bolt árulta most meg már három..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Robotporszívók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos sokat fog dobni a 140 centis va panelos philips után aminek már van gazdája aki alig várja hogy nekem megjöjjön a tévém mert akkor ö mekapja ezt amin csak 30at bukok 4 év után mivel bf-en vettem fél áron
Vhiktor