- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Teljesen sötét van nem világít semmi a szobában plusz nincs közvetlen semmi picike gerjedés zugás pl hangfal vagy bármi fisz fasz elektronika amit lehet nem is hallasz tudatosan de a teljesen nyugodt alvást tudja zavarni. Pl nekem 2 db adam audio t8v hangfalam van azok full csöndben picit sugnak mivel érzékeny monitorok de ez csak alvásnál lehet észrevenni. Jelenlegi philips tv-met majdbem becsomagoltam gariztatásra de azért kíváncsiságbol visszadugtam és láss csodát elég volt áramtalanitani. Szóval így mindent egybevéve áttértem a távirányítós áramtalanitáshoz meg amig nem vagyok otthon semmi nem megy a szobába amig haza nem érek. Este lefekvéskor egy gombnyomás és semmi se világít zug meg semmi. Most a wifi sugárzás meg elektroszmogra nem térek ki mert nincs elég információm róla de az se árt ha nem vagyunk közvetlenül kitéve ennek mindig föleg amikor pihen a szervezet. Amúgy hogy ne legyél teljesen kipihent elég egy nagyon halk dolog is hogy ne tudjon teljesen kikapcsolni az emberi agy és ez meg sok minden összeadodik hosszú évek alatt. De nálam első szempont a sötétség mert ha nem kapcsolom ki akkor a wifi a telo töltő a tv led meg a pc készenléti fénye tulzással beragyogja a szobát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor