Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Van egy 3 éves LG 65B9.

Pár héttel ezelőtt hirtelenjében egy függőleges sáv színe eltért a többitől. Csak bizonyos színek alatt látszódik, és ahogy változik a szín, úgy másféle irányokba tér el.
    Biztosan nem lehet beégés, az máshogyan viselkedik, itt abban a sávban szisztematikusan eltér a szín. És nem is néztem olyan tartalmat, ami ott beégethetett volna valamit.
    Az eltérésben fentről-lefelé kihagyások látszódnak, de más szín alatt pedig éppen ott tér el, ahol itt nem, de mindez ugyanazon a területen belül, vízszintes sávonként változik.

Nem tudom, mikor jött elő a probléma, de gyanús, hogy a legutóbbi firmware update környékén, illetve akkortájt, amikor nyaralni voltam és kihúztam a TV-t pár napra, aztán visszajöttem, a TV-hez tartozó elosztót bedugtam a konnektorba, az lecsapta az árambiztosítékot első próbálkozásnál. Szóval ilyen különös jelenség volt akkortájt, de még nem akkor vettem észre a problémát, csak egy idővel később, közben nem nagyon néztem TV-t.

Azóta toltam egy pixel frissítő üzemmódot, biztos ami biztos, de semmit nem változtatott.

Ötletek?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák