Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy 3 éves LG 65B9.
Pár héttel ezelőtt hirtelenjében egy függőleges sáv színe eltért a többitől. Csak bizonyos színek alatt látszódik, és ahogy változik a szín, úgy másféle irányokba tér el.
Biztosan nem lehet beégés, az máshogyan viselkedik, itt abban a sávban szisztematikusan eltér a szín. És nem is néztem olyan tartalmat, ami ott beégethetett volna valamit.
Az eltérésben fentről-lefelé kihagyások látszódnak, de más szín alatt pedig éppen ott tér el, ahol itt nem, de mindez ugyanazon a területen belül, vízszintes sávonként változik.Nem tudom, mikor jött elő a probléma, de gyanús, hogy a legutóbbi firmware update környékén, illetve akkortájt, amikor nyaralni voltam és kihúztam a TV-t pár napra, aztán visszajöttem, a TV-hez tartozó elosztót bedugtam a konnektorba, az lecsapta az árambiztosítékot első próbálkozásnál. Szóval ilyen különös jelenség volt akkortájt, de még nem akkor vettem észre a problémát, csak egy idővel később, közben nem nagyon néztem TV-t.
Azóta toltam egy pixel frissítő üzemmódot, biztos ami biztos, de semmit nem változtatott.
Ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor