- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ennél [link] nem zavar a 920 ezres ár? Vajon mennyibe kerülhetett a talpa? Belekerült vagy 500 forintba, ahogy nézem.
#87905Tikakukac Én ugyan nem vettem külön töltőt. Amik vannak, azokat kaptam úgy 5-6 éve valamelyik telefonomhoz. De van még itthon vagy 5 db töltő a korábbi telefonjaim maradékaként. Mi a francért akarnék még egy töltőt? Soha egy töltőm sem romlott el. Amíg élek, nem kell már töltő, mert minek? És igen, szerintem tudják a gyártók is, hogy mivel kb. 10 éve nem változott a töltő szabvány, így több milliárd töltő lehet az embereknél világszerte. De ugye a magyarnak az a lényeg, hogy legyen minden szar az új telefonjához, mert a régi töltő snassz egy 400 ezres új mobil mellé. Nem úgy megy át rajta az áram, mint egy újon...
Kábelt is kb.5 éve vettem utoljára az Ikeában. Kicsit már kopott, kicsit laza, de működik, tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kábelt is kb.5 éve vettem utoljára az Ikeában. Kicsit már kopott, kicsit laza, de működik, tölt.
Vhiktor