Hirdetés
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
1. - elsősorban nem nekem kell megfelelni, hanem a szabványnak.
2. - amikor valamilyen termék áráról beszélünk, akkor a használt vagy egyéb, másod-, harmadkézből származó termékek árairól nem érdemes említést tenni, az egy másik, történet.
3. - amikor árról beszélünk, akkor az éppen aktuális áron lévő összehasonlítás a megfelelő. Sok értelme lenne egy most 1500 Ft-os kábelt összehasonlítani egy 10 évvel ezelőtt 1500 Ft-os kábellel, előbbi mondjuk Delock, utóbbi AQ.
Szerinted ez valós összehasonlítás, amikor a piacon lévő kábelek árai szerint vetjük össze a tudást?
Ennek fényében is azt mondod, hogy egészen biztosan van annyira jó az a kábel, mint a Pearl?
- annak fényében írom, amiben valós az összehasonlítás (nem annak fényében, amit ide vizionálsz, hogy régi ár, meg használtan, másodkézből beszerezhető), és amit korábban írtam, linkeltem, tehát a mai áron beszerezhető 7e Ft-os és 70e Ft-os kábelek esetében egyértelműen van annyira jó kábel, kép- és hang minőséget illetően. Minden egyéb már egy újabb igénynek megfelelő követelmény lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Interactive Brokers társalgó
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerinted ez valós összehasonlítás, amikor a piacon lévő kábelek árai szerint vetjük össze a tudást?
- annak fényében írom, amiben valós az összehasonlítás (nem annak fényében, amit ide vizionálsz, hogy régi ár, meg használtan, másodkézből beszerezhető), és amit korábban írtam, linkeltem, tehát a mai áron beszerezhető 7e Ft-os és 70e Ft-os kábelek esetében egyértelműen van annyira jó kábel, kép- és hang minőséget illetően. Minden egyéb már egy újabb igénynek megfelelő követelmény lehet.
Vhiktor