Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
treck1985
üzenetére
Tényleg nem trollkodni szeretnék, de kell az 1000 nit? O.K., ha kell, hát kell, mert nem azt mondom, hogy ne lenne olyan, akinek ez az egyik legfontosabb képesség, no de általában 200 nit körül mozizunk, nem? Ehhez képest nem értem ezt a fényerőhajszolást, főleg nem oldenél. Hol kell 1000 nit, vagy annál is több... hát, a kertben, napsütésben. Innen kezdve az olednek semmi előnye ilyen felhasználási kölülmények között, tehát, erre a célra a legalkalmasabb kijelző egy led lcd. Lehet, csak én gondolom ezt így, szóval elnézést, ha valakit sért a hozzászólásom, csak "hangosan" gondolkodtam, minden hátsó szándék nélkül.

#83444esicyhun LG ezen okok miatt tért át teljesen a WOLED-re, még a legelején. Ettől függetlenül lehet jó/tartós a QD OLED, de most még csak találgatunk az időtállóságával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Szemüveges topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor