Hirdetés
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Garmin topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Egyszer vettem egy gagyi HDMI kábelt (2000 Ft-ért!),10 méterben FHD-re... és annyi volt a tünet, hogy fehér szemcsék jelentek meg itt-ott. Képminőségben (tehát részletesség, kockásodás, zaj stb) semmi különbséget nem láttam. Kicseréltettem ugyan arra a típusra és az már jó volt. Pedig ez a lehető leggázabb kombináció
Hosszú és olcsó is... (Összevetettem a rövid kábellel)Esetleg el tudom képzelni, hogy ha szar a kábel, akkor keletkezhetnek képhibák... és pontosan nem tudni, hogy milyen helyreállító és ellenőrző algoritmus működik... de szerintem inkább digitális zajként jelenik meg, jól látható fehér hangyafoci, blokkosodás, megakadó kép stb...
4K azért nagyobb stream nyilván, itt már elkélhet egy jobb kábel. Vettem is egy rövid Inakustik Premiumot... Félmilliós TV mellé ez már aprópénz kell legyen (5-10K... amúgy a hosszabbak azért már elég horror áron mennek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hosszú és olcsó is... (Összevetettem a rövid kábellel)
Vhiktor