- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Egyszer vettem egy gagyi HDMI kábelt (2000 Ft-ért!),10 méterben FHD-re... és annyi volt a tünet, hogy fehér szemcsék jelentek meg itt-ott. Képminőségben (tehát részletesség, kockásodás, zaj stb) semmi különbséget nem láttam. Kicseréltettem ugyan arra a típusra és az már jó volt. Pedig ez a lehető leggázabb kombináció
Hosszú és olcsó is... (Összevetettem a rövid kábellel)Esetleg el tudom képzelni, hogy ha szar a kábel, akkor keletkezhetnek képhibák... és pontosan nem tudni, hogy milyen helyreállító és ellenőrző algoritmus működik... de szerintem inkább digitális zajként jelenik meg, jól látható fehér hangyafoci, blokkosodás, megakadó kép stb...
4K azért nagyobb stream nyilván, itt már elkélhet egy jobb kábel. Vettem is egy rövid Inakustik Premiumot... Félmilliós TV mellé ez már aprópénz kell legyen (5-10K... amúgy a hosszabbak azért már elég horror áron mennek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hosszú és olcsó is... (Összevetettem a rövid kábellel)
Vhiktor