Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Lujo123
üzenetére
Tehát azért nem vettél S95-öt, mert olyat olvastál, hogy több panelben is volt egy kis ív. Ezért az LG mellett döntöttél, amihez azért kellett már az elején kihívni a szervizt, mert hajlott volt a panel és cseréltetted.
Akkor a mostani beszámolód alapján LG-t ne vegyen senki? Ha a logikádat követem...Túl van lihegve erősen.. Egyrészt nagyon sok LG_ben is van ív ha felülről nézed. A 65" B8-omban elég szép kifli volt. De ezt csak akkor láttam, ha felálltam a tv állvány bútorra, és felülről néztem. Ahhoz, hogy szemből a legcsekélyebb mértékben is zavaró legyen, akkor görbület kell amit el sem bírna a panel. Szóval soha az életbe fel sem tűnt a B8-on, hogy van benne egy ív. Amikor levettem eladáshoz akkor csodálkoztam rá, hogy milyen kifli van középen.
Most 65" S95 van, ami pedig nyíl egyenes. De ha annyi kifli lenne benne mint a B8-ban, az sem érdekelne, mert soha nem látod. Viszont a képminőség.. na azt már látod..
Te tényleg elhiszed az ilyen "beszámolókat", hogy oldalról nézve S alakú lett a kijelző?
Tényleg kíváncsi lennék, hogy itt a fórumozók között kinek a tévéjében van minimális hajlás, s leginkább mennyire zavarja őket. Ez utóbbiak száma szvsz nulla.
Ellentétben a tintinggel és bandinggel..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor a mostani beszámolód alapján LG-t ne vegyen senki? Ha a logikádat követem...
Tényleg kíváncsi lennék, hogy itt a fórumozók között kinek a tévéjében van minimális hajlás, s leginkább mennyire zavarja őket. Ez utóbbiak száma szvsz nulla.
Vhiktor