- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
tag
Úgy látszik a korábbi válaszom nem jelent meg. Igaz egy 504-és hiba meg egy cicás kép jött fel a válasz után
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
kicserélte a tv-t nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
Vhiktor