- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
tag
Úgy látszik a korábbi válaszom nem jelent meg. Igaz egy 504-és hiba meg egy cicás kép jött fel a válasz után
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
kicserélte a tv-t nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
Vhiktor