- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- A Motorolának is a Bose hangol
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
Úgy látszik a korábbi válaszom nem jelent meg. Igaz egy 504-és hiba meg egy cicás kép jött fel a válasz után
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
kicserélte a tv-t nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alkoholista nevelde
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
Vhiktor