- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sliderxy
üzenetére
Még mindig megteheted, de olyan vagy, mint aki inkább besértődik, mert attól majd jól megoldódik minden. "azésemegyekelatévéért" Vagy nem tudom mit akarsz már.
Én ezt tenném:Megrendelném online a tv-t áruházi átvétellel, fél, 1 órán belül kapsz egy email-t, hogy a rendelésed átveheted, de neked ezt az email-t nem kell megvárni, majd útközben megkapod, ennyivel is előrébb vagy.
Az ügyfélszolgálatos ellen pedig panaszt tennék. Nem fogják félvállról venni.
Tettem én már panaszt Euronics p...csa miatt, nem sok kellet, hogy kirúgják, pedig az nem vágta rám a telefont, egyszerűen flegmán beszélt. Viszont, aki rád csapta a telefont, annak semmi keresni valója, mint ügyfélszolgálatos, függetlenül attól, mennyi idiótával beszél percenként. Ezt vállalta, jópofát kell hozzá vágnia minden esetben.
Részemről ez a téma túl van tárgyalva, de annyit hozzáteszek, én LG-t nem vennék a rengeteg WB, TT panelja miatt, inkább + 100 ezer és a samu új OLED tévéjét választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Analóg fényképezés
- Gitáros topic
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor