- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
powerup2
üzenetére
Igen, csak külső lejátszóval fog teljes minőségben szólni az atmos. Annó volt dedikált av lejátszóm de mégegyszer nem lesz WebOS után. Így nem tudok nyilatkozni az Opporól...
Nekem az atmos hangos anyagok is szólnak már a tévén.
Nem használok viszont csak sztereó erősítőt ha van éppen kedvem bekapcsolni.Most meg fogom kapni a fejmosást az "igazi" audio fanoktól, de nekem most így néz ki a kábelmentes rendszerem, falon a tévével:
- fileszerver, gigabit hálón
- plex szerver
- tévénként egy-egy dedikált 5GHz ac WiFi háló hogy menjen a 4k HDR is- XPlay kliens a tévén
- ha kedvem van, akkor bekapcsllom a BT képes sztereó erősítőt, amire a tévé automatikusan átváltTisztességes sztereó erősítővel meg méretes hangfalakkal nekem nincs hiányérzetem a hanggal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- További aktív témák...
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor