- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Sziasztok!
Egyelore csak elkezdtem olvasni OLED temakorben, es van a fenti osszefoglaloban az alabbi resz. Ez a tapasztalatok alapjan mennyire lehet jelentos problema evek tavlataban? En tobbnyire film/sorozat/kozepes mennyisegu jatekra hasznalnam, viszont felesegemet ismerem, hogy orakig szeret kulonbozo TV adokat nezni rajta, es mivel otthonrol dolgozik szerintem fog menni a TV eleg sokat minden nap a hatterben. Persze 100%-ig nem tudom megjosolni a tartalmakat en sem, illetve ezt sem lehet megjosolni, de ez most szembe jott es kivancsi vagyok a tapasztalatokra. LG C1-2 kornyeken gondolkozok egyebkent.
Koszi elore is!
Az OLED TV jelenleg tehát elsősorban inkább azoknak ajánlott, akik főként film és sorozat nézésre (esetleg néhány megfontolással játékra) használják a televíziójukat. Aki főleg TV adást néz, és naponta órákig ugyan az a csatorna virít rajta, esetleg rengeteget játszik a televíziót használva kijelzőként (kontrasztos statikus HUD-al), azoknak talán inkább az LCD technológiájú TV-k ajánlottak, amennyiben félnek a beégés kockázatától, mely ilyen típusú használat mellett valós veszély lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Internetes rádiók
- Futás, futópályák
- Napelem
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor