- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Hát meg kell hagyni tegnap nagyon jó napot zártam ezekkel a programokkal.
A plex, bár régebben már használtam egy rövid ideig és nem is tudom miért maradtam végül az UMS mellett, valami oka biztos volt, de mindenesetre hibátlanul, könnyen használható szerver és valóban számomra teljes értékű a fizetős része nélkül is. (Kivéve, hogy ios-re is kínál tükrözés funkciót, amit néha lehet, hogy használnék, de erre a célra lehet, hogy van más, ingyenes app is. Tudtok ajánlani esetleg?)Az Xplay pedig szintén nagyon jól vizsgázott. Az a durva, hogy a fentebb említett filmeket az asztali gépem végül nagy meglepetésemre akadozva és képhibásan játszotta csak le, amit nem is értek, hogy miért. A Vga és a Cpu is elég kéne, hogy legyen hozzá és próbáltam beépített media playerrel és VLC-vel is, egyik sem kezelte jól. Na, ehhez képest a plex + xplay kombo gyönyörűen, akadásmentesen vitte (talán 1-2 grafikai hiba belekerült, de abszolút élvezhető volt) és gyorsan is tudtam tekerni benne, ahhoz képest, hogy mekkora állomány.
Szóval köszönöm a tanácsokat, ez így remekül fog működni (legalábbis remélem, a tegnap erről árulkodott).
Azt viszont sehol nem dobta fel, hogy fizetni kellene érte és hogy azt milyen formában, szóval ez majd elválik, de ha így teszi a dolgát, akkor valszeg nem fogom sajnálni rá.

Azért az komoly, hogy egy "barkácsprogram" csak úgy bekerül az LG storeba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Motoros topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor