- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Magisk
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Orommel jelentem: csatlakoztam a taborhoz

LG 55C7 tulaj lettem.
Par hete Madwe es a tobbiek segitettek ajanlassal es halozatepitesi tanacsokkal, nos ezzel kapcsolatban is van fejlodes, mert atfurtam a falat, vettem egy 10m-es cat6 lan kabelt es egy switchet, hogy a tevet es a ps4-etis tudjam rendes nettel etetni

Magam crimpeltem, szivtam a kis szines utp vezetekekkel, amire kozepiskola ota nem volt pelda, buszke vagyok magamra
Fel is merult par kerdes a tevevel, halozattal kapcsolatban:
1. A kabel a tevebe a stabilabb halozatrol torteno lejatszas miatt kellett, szoval a puding probaja meg csak most jon, de kivancsisagkepp belementem a bongeszobe es neztem egy speedtestet. Wifivel se volt rossz, 45-50mbps. Nos kabellel ez 82.
Nem tudom, hogy ez normalis ertek-e, mert pc-n tesztelve ugyanez 113mbps. Es egy gigabites switchet iktattam be koze csak. A kabel pedig 10m es cat6, ahogy ajanlottatok.
Van esetleg mas, amivel erdemes tesztelni? Mondjuk 4k youtubehoz a wifi is elegnek tunt.
2. Talán debil kérdés, de a tévébe epitett lejatszo akkor lép életbe, ha usb-n kötök rá valamit, igaz? Tehát ha hálózatról játszok le (NAS nincs, Dektop PC van, amit ilyenkor bekapcsolok és fut rajta az Unversal Media Server), akkor az nem beépitett lejátszóval történik? Ezt csak érdekességképp kérdezem, mert eddig is így játszottam le filmeket a Panasonic plazmán, aminek híresen gyengébb a formátumtámogatása, mint mondjuk az LG-nek, de ettől függetlenül sokan esküsztök egy külső lejátszóra, mondván a formátum és a képminőség is jobb lesz, ha jól értettem. Szóval ilyen téren mire számíthatok a mostani megoldásommal?
3. Eddig csak a bongeszot tudtam elinditani az appok kozul, mert barmi masra megyek, pl beepitett youtube appra, azt irja, hogy az alkalmazas elinditasahoz frissiteni kell azt. Amikor pedig ramegyek a frissitesre, akkor wifi es kabel eseten is nemi toprenges utan az uzenet, hogy a halozat instabil. Ellenorizze a halozati csatlakozast (-324).
Nem ertem miert van ez, szerintetek?
(Amugy a teve 3.6-os os-sel erkezett)
4. Beallitottam a kabelteven a kedvenceket egy menupont alatt, de se a taviranyiton, se mashol nem talalok olyat, hogy hol jonnek be a kedvencek, ahol egyszeruen tudok csatornat valtani
Koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor