Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Orommel jelentem: csatlakoztam a taborhoz

LG 55C7 tulaj lettem.
Par hete Madwe es a tobbiek segitettek ajanlassal es halozatepitesi tanacsokkal, nos ezzel kapcsolatban is van fejlodes, mert atfurtam a falat, vettem egy 10m-es cat6 lan kabelt es egy switchet, hogy a tevet es a ps4-etis tudjam rendes nettel etetni

Magam crimpeltem, szivtam a kis szines utp vezetekekkel, amire kozepiskola ota nem volt pelda, buszke vagyok magamra
Fel is merult par kerdes a tevevel, halozattal kapcsolatban:
1. A kabel a tevebe a stabilabb halozatrol torteno lejatszas miatt kellett, szoval a puding probaja meg csak most jon, de kivancsisagkepp belementem a bongeszobe es neztem egy speedtestet. Wifivel se volt rossz, 45-50mbps. Nos kabellel ez 82.
Nem tudom, hogy ez normalis ertek-e, mert pc-n tesztelve ugyanez 113mbps. Es egy gigabites switchet iktattam be koze csak. A kabel pedig 10m es cat6, ahogy ajanlottatok.
Van esetleg mas, amivel erdemes tesztelni? Mondjuk 4k youtubehoz a wifi is elegnek tunt.
2. Talán debil kérdés, de a tévébe epitett lejatszo akkor lép életbe, ha usb-n kötök rá valamit, igaz? Tehát ha hálózatról játszok le (NAS nincs, Dektop PC van, amit ilyenkor bekapcsolok és fut rajta az Unversal Media Server), akkor az nem beépitett lejátszóval történik? Ezt csak érdekességképp kérdezem, mert eddig is így játszottam le filmeket a Panasonic plazmán, aminek híresen gyengébb a formátumtámogatása, mint mondjuk az LG-nek, de ettől függetlenül sokan esküsztök egy külső lejátszóra, mondván a formátum és a képminőség is jobb lesz, ha jól értettem. Szóval ilyen téren mire számíthatok a mostani megoldásommal?
3. Eddig csak a bongeszot tudtam elinditani az appok kozul, mert barmi masra megyek, pl beepitett youtube appra, azt irja, hogy az alkalmazas elinditasahoz frissiteni kell azt. Amikor pedig ramegyek a frissitesre, akkor wifi es kabel eseten is nemi toprenges utan az uzenet, hogy a halozat instabil. Ellenorizze a halozati csatlakozast (-324).
Nem ertem miert van ez, szerintetek?
(Amugy a teve 3.6-os os-sel erkezett)
4. Beallitottam a kabelteven a kedvenceket egy menupont alatt, de se a taviranyiton, se mashol nem talalok olyat, hogy hol jonnek be a kedvencek, ahol egyszeruen tudok csatornat valtani
Koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor