Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Az A7 elég érdekes, szerintem nem a globál piacra szánták. Nem találtam egyetlen tesztet sem róla nagyobb oldalakon.
Ami fix, hogy 2015-ös 910 elektronikája van benne...az jó kérdés, hogy a panel micsoda. Lehet új gyártás, mert 2015-ben nem volt sima. Aztán lehet már nem is gyártanak új tépusú panelt FHD-ben, csak "kihajlították" a 910-et.
Tehát sok infó nincs róla. Nekem egy RTINGS teszt kellett volna, de az nem volt.
Input lag némileg rosszabb lehet (bár elvileg már ezen is 29 ms) - viszont ez semmit sem számít ha nem játszol.
Jó kérdés, hogy mennyi ideig lesz hozzá friss FW?Másik kérdés az image retention ezzel az elektronikával mennyire érintett. Elviekben B7-ben javítottak ezen... de ha ennyit használod, főleg nem nézel kábeltévét (csatornalogók, hírsáv órákon keresztül) akkor kb nem fog érinteni az IR. Permanens beégéshez szét kell kínozni. Itt még senkinek sem sikerült.
Szóval nem mondom hogy rossz vétel lenne, 3D-t kiszedték belőle. Csak két dolog zavart, pedig már rendeltem is volna meg... nincs róla teszt, és kitudja meddig támogatják a régi elektronikát. (Panel sem tudjuk milyen, de vszeg 2017-es gyártás, maximum a struktúra 910-é)
Ja és az ABL-t javították a B7-en, ha világos tartalom van a képernyőn, kevésbé veszi vissza a fényerőt. (Sőt SDR-bem semennyire)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Witcher topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed: Valhalla
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor