- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
salapp
üzenetére
Nyilván ha nem használod nehéz róla úgy véleményt elfogadni róla... Nincs ezzel gond, biztos van valóságalapja, csak nem lehet általánosan beszélni az összes OLED Tv gyártó összes Androidos rendszeréről. Sok múlik az erős hardveren és a támogatottságon .
Itt nagy előny hogy nem vagy 100% ig rászorulva a gyártódra, mert sokkülső program és szoftver van hozzá.
Mint írtam sok dedikált külső eszköz is szenved hibákban.
A Shield is bekapott az új androidra való átállásnál egy zsáknyi hibát ,most hozták helyre és még ez eddig a legproblémamentesebb.. A Dune is folyamatosan okozott problémáka, de A Zidooval szívtam a legtöbbet anno...Ezek nem olcsó külső lejátszók, 80-220 ezer forint között mozognak.
Samsung LCD-m 5 éves, már nincs hozzá semmilyen szoftveres támogatás és nem android én sem tudok rá megoldani semmit már.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor