Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Khm sőt a tévézést sem kellene erőltetnie. Csendben olvasgatom a fórumot és látom hogy Kisstaboo -minden tiszteletem az övé már csak a kor miatt is- folyamatosan a panaszkodás, tv vásárlástól való elállások, ez már kicsit sok szerintem is. Venni kell egy ipad prot 12'9-es méretben és azon szépen lehet filmezni kicsiben, megbízható rendszeren, ha már ennyi baj van minden tévével, akkor szerintem sem kell erőltetni a dolgot. Nekem pl nagyon vájt szemem van, minden vackot észreveszek de megtanultam elfogadni a vele járó apróbb "hibákat" és már észre sem veszem. Ráadásul észrevettem hogy olyan tanácsokat ad más felhasználóknak, amiről fogalma sincs mert az oled-el való tapasztalata a nullához konvergál.
Tv adáshoz meg oled nem való, ahhoz egy 108cm-es LED tv való max, az oled nem arra lett kitalálva. Amikor én yt-ot nézek, netflix vagy bármi mást ahol többnyire 4k a minőség és átkapcsolok az M4-re a F1 miatt (főleg miután netflixen végignéztem a Drive to Survive c sorozatot) gyötrelmesen zavar a minősége
a SkySports fényévekkel jobb, de az meg megint más kávéház. Lépjünk már ezen túl, megszoksz vagy megszöksz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a SkySports fényévekkel jobb, de az meg megint más kávéház. Lépjünk már ezen túl, megszoksz vagy megszöksz.
Vhiktor