Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
szabolc
üzenetére
Hát pas piros. Se a samsung se a sony lg meg pláne nem volt probléma. Percek alatt ki ismertem mindet. Szerintem teljesen át lehet látni. Na ettől függetlenül, ne várd ott a bolti eladóktól hogy majd belövik neked jól, nem értenek hozzá. És pláne nem vágják az apró kis részleteket a tv-n. Neked kell kitapasztalni. Volt hogy 3 órát eltöltöttem a tv-vel az MM ben (minden percét élveztem), vittem 2 pendrivot is és egyidőben játszottam az anyagokat, úgy néztem/néztük össze...alaposak voltunk.
Már a párom úgy szólt hogy mostmár menjünk me mindjárt zárnak
"kegyetlen tudok lenni 
----
fel nem fogom am a sami qn90 hogy tudott szebben kinézni neked mint az oled. Annak olyan satnya képe van, rőlködik erőlködik csiszolni lehet de érződik hogy erőltetett valami az egész, míg az oled szimplán olyan amilyen kell. természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"kegyetlen tudok lenni
Vhiktor