- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
fulton
üzenetére
2020 áprilisban próbáltam ki a 30 napos trial-t. Alig találtam olyan filmet, ami érdekelt volna, és van hozzá magyar szinkron. A tv-ben futó kliens keresője 1 trágyahalom, pl. szinkronra kib@ körülményes volt rákeresni. Írd és mondd csinalni kellett egy rohadt playlist-et, amibe fel kellett kézzel venned PC-s böngészőt használva a megnézendő összes magyar szinkronos filmeket, hogy utána a TV-s kliensben már csak a mentett playlist-et kelljen megnyitni, és ott úgy már élhetőbb a navigáció. De mint írtam, ehhez előtte kézzel végig kellett az embernek szopkodnia magának ezt, nem 10 perc volt.
Amúgy tele volt netflix sajátkészítésű b**ipropagandás sorozatokkal. Filmekből amit meg szerettem volna nézni pl. Bosszúállók, az mind Marvel. Aminek meg Disney a tulajdonosa. Amihez meg Disney+ kéne mert csak ott engedélyezték a hozzáférést minden konkurrenciától visszavonták a jogokat. Vagy vmi Hbo sajátgyártású, akkor az sincs netflixen.
Alapból régi 80-as 90-es évekbeli retró filmek sincsenek. Aztán meg eleve a magyar v. más európai nem azokat a filmeket nézheti, amiket a dagadtseggű néger a hülyék országában. Az előfizetési díjat mégis elkérik tőlem is ugyanannyit. Illetve még a bitrate is butított az amerikai földrészen lakókéhoz képest. Stb stb stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor