Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
Sziasztok!
SDR tartalmaknál OLED tévén mennyire fekete a fekete?
Vásároltam egy X90J tévét, a youtube OLED test videók gyönyörűek, szinte nem is látom a bloomingot, persze ha keresem akkor ott van, de nem zavaró annyira. Viszont most este elkezdtem nézni a BreakingBad 5. évadát és elég sok sötét jelenet volt benne, de valahogy nem tetszett a tévé képi világa, pedig Netflix kalibrált módban volt, ami elvileg ajánlott ezekhez. Délután néztem a Sötét Lovag 3. részét, az 4K HDR volt rengeteg sötét jelenettel, és gyönyörű volt. De a Vikingek ugyan csak a netflix ről nem volt annyira ütős.
Ezeknél az SDR tartalmaknál azt érzem, mintha nem is lenne fekete, csak a szürke ötven árnyalat
(Bocsi).Szóval a sorozatok vannak így készítve, és ezen az OLED tévé sem segítene, vagy tényleg ekkora különbség lehet egy FALD és egy OLED között? Még egyszer leírom, hogy a legtöbb LG OLED videót lejátszottam a tévén, és gyönyörű képe van, van fekete és szép színek, de SDR ben ez valahogy eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Bocsi).
Vhiktor