Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola79
csendes tag
Kösz a válaszokat!
Ha össze se lehet hasonlítani, akkor akár meg is érné, csak elnézve Vhiktor aláírását én ennél jóval de jóval mezeibb paraszt felhasználó téren vagyok. Munka miatt 3 éjszakát panzióban töltöttem, vittem a PS5-t, rádugtam ott a kb 2009-es Panasonic Viera tévére, fél óra szenvedés után kikapcsoltam, mert játszhatatlan volt. Nah az tényleg összehasonlíthatatlan volt a mostani LED tévémmel. Ha csak negyed akkora a minőségi különbség a LED és az OLED között, akkor már lehet belenyúlnék a zsebembe és vennék egy OLED-t.
Sose volt egyenes arányban a minőség és az ár, de az OLED árát még így is túlzásnak tartom. 2 vagy 3 éve vettem az LG tévét 130 rugóért, ha cserélem akkor meg BlackFriday nélkül 420-450 rugó. Mert ha veszek, akkor nem a beugró A1-t veszem, minimum a B1, de inkább C1, mivel játékhoz kell. Háromszoros áron van egy ugyanakkora 55"-ös tévém, nem feltétlen háromszor jobb minőségben... de lehet háromszor akkora élményt nyújt.
Puding próbája az evés... csak ez k*va drága puding.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Eladó LG 55" OLED TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor