Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
S@C@: Csak újabb fw-ek telepíthetők. Régebbi típus(ok?)nál (mint a régebbi tévém: LG 42LW5500) létezett egy köztes fw, aminek pendrive-ról feltelepítése után akármelyik (régebbi) fw-t telepíteni lehetett (szintén pendrive-ról). Az újabb típusokhoz nem tudom, van-e ilyen vagy más megoldás?
(Én esetemben azért is jött jól ez a lehetőség annak idején, mert az LW5500 csak annyiban különbözött a drágább testvérétől, az LW5590-től, hogy pár dolgot szoftveresen tiltottak le benne, amit az elején szerviz menüben be lehetett kapcsolni. De a későbbi fw-ekben, már lezárták ennek a lehetőségét. Amikorra felmerült, hogy felvevőként is használnám tévét, akkor vissza kellett állni emiatt egy régebbi fw-re.)adm: #63123 Egyrészt USB-ről játszok le minden helyi anyagot, csak internetes tartalmaknál használom a hálózatot. Másrészt a Plex az meg nem lejátszó, hanem médiaszerver alkalmazás, ami a lejátszásért csak közvetve felel. Úgyhogy szerintem ennek semmi köze hozzá. Inkább az lehet, amit FingR86 írt nekem privátban, hogy Dolby.Vison.SL anyagokat keressek. Ezt úgy értelmezem, hogy a C1-ek saját lejátszója csak az SL verziót kezeli.
Mondjuk erre meg a "gombhoz a kabát" vagy "kabáthoz a gombot" esete jutott eszembe. Egy filmből nem mindig létezik bármilyen verzió.
A lényeg, hogy normális külső médialejátszóra lesz szükségem előbb vagy utóbb (minimum Zidoo Z9X vagy Dune HD Real Vision 4K).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor