Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulyasa

őstag

válasz S@c@ #63150 üzenetére

S@C@: Csak újabb fw-ek telepíthetők. Régebbi típus(ok?)nál (mint a régebbi tévém: LG 42LW5500) létezett egy köztes fw, aminek pendrive-ról feltelepítése után akármelyik (régebbi) fw-t telepíteni lehetett (szintén pendrive-ról). Az újabb típusokhoz nem tudom, van-e ilyen vagy más megoldás? :F
    (Én esetemben azért is jött jól ez a lehetőség annak idején, mert az LW5500 csak annyiban különbözött a drágább testvérétől, az LW5590-től, hogy pár dolgot szoftveresen tiltottak le benne, amit az elején szerviz menüben be lehetett kapcsolni. De a későbbi fw-ekben, már lezárták ennek a lehetőségét. Amikorra felmerült, hogy felvevőként is használnám tévét, akkor vissza kellett állni emiatt egy régebbi fw-re.)

adm: #63123 Egyrészt USB-ről játszok le minden helyi anyagot, csak internetes tartalmaknál használom a hálózatot. Másrészt a Plex az meg nem lejátszó, hanem médiaszerver alkalmazás, ami a lejátszásért csak közvetve felel. Úgyhogy szerintem ennek semmi köze hozzá. Inkább az lehet, amit FingR86 írt nekem privátban, hogy Dolby.Vison.SL anyagokat keressek. Ezt úgy értelmezem, hogy a C1-ek saját lejátszója csak az SL verziót kezeli. :F
    Mondjuk erre meg a "gombhoz a kabát" vagy "kabáthoz a gombot" esete jutott eszembe. Egy filmből nem mindig létezik bármilyen verzió.
    A lényeg, hogy normális külső médialejátszóra lesz szükségem előbb vagy utóbb (minimum Zidoo Z9X vagy Dune HD Real Vision 4K).

Új hozzászólás Aktív témák