Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
grabber
üzenetére
Ha közel vannak árban én biztos nem az lg-t választanám a három másik nagy gyártóval szemben...

Androiddal semmi gond, ezek a mondások nem tudom honnan jönnek, lehet alsó kategóriás tv-knél van vele baj, de itt most a csúcsról beszélünk. Nem gondoljátok komolyan, hogy abszolút top tv-knél szar lesz a mondhatni a lelke... Ki venné úgy meg?
A garancia meg igazából nincs róla úgy infó, hogy ezt a következtetést le lehessen vonni amit írtál, az lg-ket agyba főbe szervízeltetik, így látjuk hogy cserélnek panelt ha gond van, a többiről meg nem láttam itt írást, ami valszeg abból ered, hogy minőségibb tv-ket adnak ki a kezükből, illetve kevesebb fogy belőlük, mivel a legtöbben az olcsóbb lg-t veszik. De én nem hinném, hogy csak az lg-nél van normális garancia, a többinél meg nincs...
Amúgy meg ha játék az elsődleges akkor lg cx/c1 széria vagy felette, mondjuk itt a többi gyártó 2021-es modelljei is jók már.
Ha filmezés a fő szempont akkor meg philips/sony/panasonic.
Ha ár érzékeny vagy akkor meg nyilván azt veszed ami a legolcsóbb ami az lg c széria lesz. Az A mindenképpen kerülendő, a B már vállalható, de hardveresen gyenge, így én biztos nem venném, annyival nem szokott olcsóbb lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor