Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Poco M8 5G - majd megveszed
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
grabber
üzenetére
Ha közel vannak árban én biztos nem az lg-t választanám a három másik nagy gyártóval szemben...

Androiddal semmi gond, ezek a mondások nem tudom honnan jönnek, lehet alsó kategóriás tv-knél van vele baj, de itt most a csúcsról beszélünk. Nem gondoljátok komolyan, hogy abszolút top tv-knél szar lesz a mondhatni a lelke... Ki venné úgy meg?
A garancia meg igazából nincs róla úgy infó, hogy ezt a következtetést le lehessen vonni amit írtál, az lg-ket agyba főbe szervízeltetik, így látjuk hogy cserélnek panelt ha gond van, a többiről meg nem láttam itt írást, ami valszeg abból ered, hogy minőségibb tv-ket adnak ki a kezükből, illetve kevesebb fogy belőlük, mivel a legtöbben az olcsóbb lg-t veszik. De én nem hinném, hogy csak az lg-nél van normális garancia, a többinél meg nincs...
Amúgy meg ha játék az elsődleges akkor lg cx/c1 széria vagy felette, mondjuk itt a többi gyártó 2021-es modelljei is jók már.
Ha filmezés a fő szempont akkor meg philips/sony/panasonic.
Ha ár érzékeny vagy akkor meg nyilván azt veszed ami a legolcsóbb ami az lg c széria lesz. Az A mindenképpen kerülendő, a B már vállalható, de hardveresen gyenge, így én biztos nem venném, annyival nem szokott olcsóbb lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- TCL LCD és LED TV-k
- VGA kibeszélő offtopik
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor