Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztian101
tag
Sziasztoook!
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy LG 55BX-nek. 3 éve vacillálok rajta és megmondom őszintén a fórum nem segített rajtam, inkább csak folyamatos félelmet keltett a bandig meg tinting miatt, de ezek mellett sok-sok értékes infót is kaptam. Végül rászántam magam és a MM-ban most 320e -ért +20e kalibráció és 5 év Gold garival (40er) megvettem, bár nagyon féltem, szinte kibontani is, hogy jajj mi lesz majd a baj

Jelentem semmi baj és nem is fogok semmilyen tesztet lefuttatni és nem keresek semmilyen hibát! Minden tökkéletesen működik és ez a kép, jesszus!!!! Ez TV kérem! Plazma után volt LED-em, aztán megint LED-em és attól már hánytam, de az OLED az mindent visz! Nekem ez a fényerő is bőőven megfelel és komolyan hihhetetlen jó az élmény, amit ad, ezek a feketék, áhh drámai tényleg! A játékok új értelmet nyertek és újra kell nézzek jó pár filmet. Plusz én most csak Full HD-ben használom, mert az AVR-em ezt tudja, majd azt is fejlesztem egyszer, de így is pörfekt! A távirányitó is az eddigi legjobb amivel találkoztam! Masszív, kényelmes, jól kezelhető, semmi nehézség a légegerezésben sem! Imádom egyszerűen az egészet!
Ajánlom mindenkinek aki vacilál, hogy ne tegye! Vágjon bele, mert minden kiadott fillér megéri!!!
Isten ádja az LG-t és az OLED technológiát!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor