- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nekem most játékhoz/netezéshez (ég két kis halogén izzó a plafonon) OLEDFény 16, Kontraszt 100 (de 0 -9 -3 a fehéregyensúly, ami így effektíve Kontraszt szempontból durván olyan, mint ha 91-en lenne a Kontraszt 0,0,0 fehéregyensúllyal). Ez ~100 cd/m^2 SDR módban (és így gyakorlatilag nincs ABL), ami bőven sok. A PDP-t ~90 csúcson használtam (és világos weblapokon lehúzott belőle valamennyit az ABL még úgy is, ha meg volt tuningolva). Ha lekapcsolom a lámpát, ez már kicsit erős is (a PDP-vel nem volt gáz lekapcsolni az ABL miatt: nem emlékszem tuning után meddig vágott le, de 68 rémlik teljes képernyős fehérhez).
Amúgy ennyire még nem voltam gondban semmivel, most ezzel az LG - Pio, OLED - PDP monitor kérdéssel. Második hete lesz, hogy naponta háromszor gondolom meg magam, hogy melyik legyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elfelejtettem a film címét
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa EVO
- PlayStation 1 / 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Horgász topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor