Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
Kösz az infót! Pont akartunk menni Graz-ba. Csak szerintem a kocsiba nem férne be egy 55 colos TV rendesen. Plusz az is lutri, ha valamiért vissza akarnám vinni / esetleg pixelhibás és elállnék.
Amúgy az OLED árakhoz így általánosságban. Ott van a gond, hogy nagyon nagy az ingás, míg az LCD már beállt egy szintre (x összegért kb ugyan azokat a feature-ket kapod). Itt nagy káosz az egész, és néha teljesen illogikus árazások vannak +-100K pl az A7-nél... mire is? HDR 3D off, és drágább ennyivel, a 910-nél. Annyira új még a piac, hogy káosz van. Persze felesleges pörögni ezen, mert egy TV 400 körül már luxus. Aki a gyerekek iskolai könyvpénzéből spórolta össze, az ne vegyen, vagy ne sírjon, ha jön egy OLED gyár, és beesik minden a felére. (Amúgy nem fog)
tldr
Már csak tényleg azon agyalok, hogy az 55 col FHD elég-e a szobám nézési távjára. Nekem a boltban bárhonnan néztem, nagyon láttam a csirkehálót a pixelek között. Lehet nem tudtam eltávolodni annyira.
Szerintem olyan 2 méterről nézném kb ágyról. Remélem itt már nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor