- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blakey
üzenetére
Olcsóbb kategóriában tény, hogy már keresni kell az LCD-k között, hogy kifogjon az ember egy értelmeset, viszont egyszerűen lesz@rozni az egészet, mint technológiát, nos, ezt te sem gondoltad komolyan.
A kicsit is komolyabb qledek már most fingatják a belépű szintű oledeket rendesen, mindenféle kompromisszum nélkül vagy minimális kompromisszummal, míg az olednél azért van para rendesen, ezt nem én találtam ki, ezek tények. + jócskán túl vannak árazva. Ide meg benézek, nem nagyon van olyan oldal, hogy ne azt olvasnám, hogy panelcsere, panelcsere, panelcsere.
Ha az oled nem tud felmutatni valami újat, komoly piaci visszaesés lesz a vége.
Egyébként pedig nonszensz, hogy megveszel egy terméket, aztán nem használhatod akkora fényerőn, mint ameddig el tudod húzni a csúszkát, ahogy kedved tartja. Ha állandóan ettől kell parázni és a már egyébként is jócskán visszavett fényerőt még visszább kell venni, nehogy beégjen, akkor mégis mi értelme? Nem igazán értem, hogy miben manifesztálódik az oled előnye, azon kívül, hogy a fekete az tényleg fekete, no, de milyen áron... Régen többek között azért is volt jó az oled, hogy milyen hihetetlenül nagy fényerőre képes, ami ugye kicsit sem elhanyagolható tényező a különféle HDR tartalmakhoz, manapság ez már miért nem számít? Azért, hogy nehogy beégjen? Ja, értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- További aktív témák...
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A kicsit is komolyabb qledek már most fingatják a belépű szintű oledeket rendesen, mindenféle kompromisszum nélkül vagy minimális kompromisszummal, míg az olednél azért van para rendesen, ezt nem én találtam ki, ezek tények. + jócskán túl vannak árazva. Ide meg benézek, nem nagyon van olyan oldal, hogy ne azt olvasnám, hogy panelcsere, panelcsere, panelcsere.
Vhiktor