Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Volt oled tvm, látom a különbséget és elhiheted, már minimális. Én tudom oled topikba, nem is lehet mást írni, csak azt, hogy pocsék az lcd. De nem a szem kiégetés a lényeg, hanem a jó színmegjelenités. Sötétbe szoktam filmet, nézni és nincs sírhatnékom, mert lcd hez képest nagyon is jó lett a kép. Jó pár tvt láttam. Oled is egy jó dolog, de nem szabad elvakultan azt mondani, hogy nah ez mindentől jobb! Mert ez akkor lenne igaz, hogyha hibátlan lenne de egyik se az! De mint már írtam, kíváncsian várom az Evo panelal szerelt, oled tvt. Ill mi lesz az oled jövője! Jah és a feliratokat is jól kezeli, nem villog, nem virágzik a felirat körül. Ami korábban jellemző volt a Qlednél. Bőven van fényereje? Melyik típusra gondolsz? Mert a B9 nem éppen vitézkedik fényerővel! CX lehet, hogy nappal is bőven elég, gondolom neked Cx van? Bocsi ha nem emlékszem, melyik típus van neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor