- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Igen. Elég sok lehetőséget rejt

Engem mondjuk csak az automatikus ki/bekapcsolás része érdekel. Keresgéltem hozzá, nem lenne akkora feladat írni egy mini Windows service-t erre ami ül a háttérben és eseményekre vezérli a TV-t:
- Egyrészt rendszer indításkor/leállításkor ki-bekapcsolni.
- Illetve lehetne csinálni egy spéci dummy képernyővédőt ami valójában nem tesz ki semmit, csak szól a TV-nek is hogy kapcsolj ki/be. És akkora a képernyő védő aktiválási idejét kell csak beállítani úgy ahogy tetszik. (Amúgy hihetetlen hogy még mindig benne van a Win10-ben az egyedi képernyővédő beállítási lehetőség, csak pislogtam
).alaves: köszi a választ!
Akkor Te kb. úgy használod ahogy tervezem, és már jó 1,5 éve megvan használatban a panel ezek szerint gond nélkül. Mondjuk én 4-5 évre szeretnék minimum tervezni vele, remélhetőleg kibírná addig is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

).
Akkor Te kb. úgy használod ahogy tervezem, és már jó 1,5 éve megvan használatban a panel ezek szerint gond nélkül. Mondjuk én 4-5 évre szeretnék minimum tervezni vele, remélhetőleg kibírná addig is 
Vhiktor