- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Nem létezik jelenleg a világon jó megoldás. Én már mindent végigrágtam és minden esetben kompromisszum.
Médialejátszó nem jövőbiztos, nem visz minden formátumot, erőforrásban nem túl jók, nálam a popi már párszor nem bírt el 50 gigás BD anyagokkal. 10 bitet nem kezeli.
Okostv rendszert nem ismerem, de gondolom android alapú, gondolom ez sem eszik meg minden formátumot és nincs 3D ISO (bár ez ugye az új készülékeknél aligha probléma), 10 bitet nem tudom hogy kezeli-e.
HTPC ha jó, halk és igényes akkor drága, nem fog megállni 10W fogyasztással, sokat kell tákolni, és 3D ISO lejátszás szintén problémás, külön szoftverrel kell bohóckodni mivel a KODI nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tápos kibeszélő offtopik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor