Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Itt is lehet egyedileg állítani, nagyon mélyen beleástam magam és a CX és BX között alig van kül, a cpu-t leszámítva ami valami plussz szűrőmódot vagy mit tud. Mielőtt vettem itt is érdeklődtem melyiket érdemes venni, a válasz az volt hogy jelentős kül. nincs. 14 napos elállási időszakon belül vagyok, de ezt nem hiszem hogy cserélnék a két szép szememért, illetve óriási macera lenne ezt a tv-t visszacsomagolni eredeti állapotába, főleg ha az eredmény közel ugyanaz lenne márpedig ahogy bújom a netet közel ugyanaz műszakilag. De nem tudom, mindenesetre nagy dilemma volt melyiket vegyem, mert lényeges volt az árkül.
szóval ha ki van kapcsolva a TruMotion egy gyötrelem, bár kinek mi de az én szemem nagyon zavarja a remegő mozgásmegjelenítés. Kompromisszumos de nem hiszem hogy egy oled-nek így kellene működnie ha olcsóbb is hogy egy egyszerű képmegjelenítés nem megy folyamatosan. Persze valamivel el kell adni a drágábbikat
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor