-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wulfi
tag
Hali!
Ma végre megjött a bx-em. Euronicsből rendelve házhozszállítással, MPL hozta, rendes volt a fickó, mikor mondtam neki h előbb kibontom ha sértetlen meg fizetem is, mondta, hogy csak nyugodtan persze.. még segített is bontani.
Graijegy a dobozon volt fóliában..kitöltve nincs, számlát elektronikus úton kaptam.SDR-tartalomnál szakértői világos oled fény 30, kontrasztra mi az ajánlott?
HDR-nél szakértői sötét oled fény 45 ( ez is már határeset..kivilágítja a képem) ide mi az ajánlott kontraszt?
PS4 -re játékmódba raktam ott oledfényt 50-re állítottam oda kellett nekem annyi, szintén a kontrasztnak itt mi a megfelelő?Most kapja a teljes képernyős 4k videókat, aztán nyomom a pixelfrissítést, ezt párszor majd lefuttatom. Ezek a beégés elleni védelmek alapból be vannak kapcsolva, vagy külön be kell állítani, menüben még nem találtam meg.
Amúgy nagyon bejön, Cx-et láttam élőben, de őszintén szólva, ha nincs egymás mellett nem mondom meg kép alapján, hogy a nappaliban a bx van.
Rendszerre valóban gyorsabb volt a cx, de a bx sem vészes max, 1-2 sec-cel kell többet várnom azt sem minden esetben, android után nekem ez is gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Fogyjunk le!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó LG OLED55C11LB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor