- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi helyen figyel már OLED. Az igaz, hogy az ország 80%-a picsaszegény, de a maradéknak igen csak jót tett az elmúlt évtized anyagilag.
Én lepődtem meg a legjobban, amikor egyik -totál tech noob- rokonnál szembetaláltam magam egy 55CX-el a nyáron. Rákérdeztem, hogy ez mi: bementek a médiába, mondták, hogy fasza tv-t akarnak, meg hogy mennyi rá a keret, egymás mellé rakták nekik ezt meg a samsungot (gondolom QLED lehetett, ezt már hiába kérdeztem) és a samsungról a következő ítélet született: "Ilyen ocsmány műszínű TV nem kell a másikon meg de szép a sötét(!!!)". Gondolom a műszín a túlszaturáltság volt. Na ennyin múlik, ennyi a hozzáértés, de talán jobb is ez így. Megy rajta a főzőműsor délelőtt? Megy hát! Beégett? Fenéket... Ki van rántva néha a falból recovery cycle közben? Ki hát! Van rajta banding? Azt se tudják mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor