- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Tegnap miután visszavittem a B9-et volt alkalmam (egy volt kollégámnál) megsasolni a CX-et és érdekes, mert nem a végén tudatosodott bennem, hogy igen, itt szerintem egy kicsit jobb a motion mint amit az elmúlt közel két hétben láttam, hanem ott azonnal abban a pillanatban amikor elindítottam azokat az anyagokat amikkel itthon is teszteltem.
Egy teljesen más szint a CX... 
Szóval szerintem igazat amit írnak:
Moving to the video processing provided by the α9 Gen3 AI-enhanced processor and we found the motion to be a big improvement on this year's LG CX. There are a few new features introduced with TruMotion, but even with that switched to off, the CX manages to correctly playback 24fps content without any induced judder and with the correct pulldown. Plus image blur only consists of that in the actual viewing material and is not introduced by the TV.
[link]Nem tudom pontosan mire gondolt a szerelő, de:
CX
B9
Talán pont János írta a minap, hogy a Real Cinema minden tévén egyforma kell legyen, de én mégsem éreztem az a bizonyos idegesítő villódzást. Az Interpoláció meg csillagos ötös.
(OLED-hez képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy teljesen más szint a CX... 
Vhiktor