- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Clever0
üzenetére
120 MHz-nél meglett minden "lemaradt" csatorna... Kösz srácok.

Amúgy kezd qrva jó lenni a gépezet. Rtings segítségét is igénybe vettem (20 pontos fehéregyensúly) , de máshonnan is kaptam ajánlást "kalibrációra" (azt is köszönöm). Ahogy most áll a dolog, az nagyon tetszik. Most kezd leesni az állam tőle. Pl Alien Covenant jelenetei hátborzongatóan "sötétek" és mélyek. A színek eddig kissé harsányak voltak, de most attól is seggre ülök. Gyönyörű a bőrszín, igazi a fű-zöld, stb, stb. A képe nyugodt és szinte teljesen zajmentes. A tesztábrák elmaradnak, mert nem érdekel, hogy mik a hibái, ha mozi közben mit sem észlelek belőle. Szóval a plazmát szépen lepipálta, nálam legalább is.
Ami érdekes még (számomra) : a menü harsánysága engem baromira zavart, de mikor a jutubhoz belőttem a képet, az alapmenü is igazodott a beállításhoz és már nem veri ki a szememet.
Nem beszélve arról, hogy csatornaszerkesztés után volt némi képvisszamaradás a 100%-ra tolt fényektől. Már nem lesz az sem. Ezt a beállítást eddig semmilyen tv-m nem tudta. Szóval kezdem nagyon megszeretni. 
Remélem nem voltam OFF a "mesémmel".
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem beszélve arról, hogy csatornaszerkesztés után volt némi képvisszamaradás a 100%-ra tolt fényektől. Már nem lesz az sem. Ezt a beállítást eddig semmilyen tv-m nem tudta. Szóval kezdem nagyon megszeretni. 
Vhiktor