Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Én annyit jegyeztem meg -és bár csetbe nem lehet érzelmeket produkálni, de teljesen normális hangnemben-, hogy kezded túltolni a fikázást egy tv topikban, mobilokról, autókról. Az LG oled kritikámat nem "vihetem", pl a renault topikba, vagy a fejhallgató részlegbe.
De nyilván egy német autó is lehet rossz, főleg, amikor megveszik és a fenntartásra nincs pénz, ezért megy a tákolás, gányolás, a vége meg az lesz, hogy milyen szar. Sajnos, amíg nem lesz változás MO-n, addig mineki okosba tolja, aztán vagy olcsón megússza, vagy a következő tulaj szív vele és az kürtöli nagyvilággá, hogy rosszak.
Nincs azokkal semmi gond, csak amikor kigyullad az a tetves szerviz lámpa, akkor be kell vinni, pl a merci szervizbe és ott megcsinálnak frankón mindent garanciába a következő szervizig.
Na, szóval maradjuk a tévéknél, ha a mostani frissítés frankó lesz, dicsérni fogom, de mivel ez az oled topik, csak ide tudom leírni a kritikámat, akár tetszik másnak, akár nem. És pont ez a lényege, a tapasztalat megosztása, ha már valaki vásárlásra adja a fejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor