Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ismét nagy dilemmában vagyok!

Most tudnék venni egy 65" Pana GZ 950-et de csak úgy, hogy kolléga vinné a gépből a VGA-at amit az utóbbi években már amúgy is csak a madVR-hez használtam, viszont!
ezen időszak alatt (utóbbi 4 évben) hozzászoktam 55" FHD-n az NGU high minőséghez és most félek, hogy hiába a minőségugrásbeli dimenzió a Panával, hiányozni fog a madVR (főleg 1080p upscale-hez)Aki használ(t) madVR-t nyugtasson már meg, hogy nem lesz rá szükségem mert az a helyzet, hogy egy ideje már Raspberry-n is simán elvagyok itthon, (saját project + ARM etc) szóval a PC mint olyan mehetne, játék egyáltalán nem érdekel, illetve igen de max csak (rövid) Indie címek.
(max ezért megtartanám a PC-t egy Ryzen APU-val)Források általában 1080p REMUX ha nincs akkor RIP, illetve sorozatoknál RIP és/vagy Netflix. Ami nagyon fontos: általam kalibrált a jelenlegi TV-m, a szemem pedig szereti a REMUX anyagot

Szóval elég a kis házi szerver vagy hiányozni fog madshi cucca?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor