- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"kifejezetten alacsony fényerejű TV-hez vagy szokva"
Ezt nem mondanám. Jelenleg, film/tévénézéskor is be van kapcsolva nálam egy külső fényforrás, mert annyira erős tud lenni a képtartalmak közötti fényerő változás, hogy zavar a "kis" lámpa fénye nélkül, ami némileg tompítja ezt a villogást (nem a 100Hz-es képernyő vibrálásról beszélek).
Tehát, nem felfelé hiányzik (nekem) bármi, hanem lefelé. Azaz, a fekete szintből hiányzik az a plusz, (0cd) amitől áll leejtős lenne a kép. És attól, hogy olednél, "alul" 0cd a fényerő, ez még tovább növeli a kontraszt érzetet, pedig ugyanúgy kb. 100-120cd a fényerőd (optimális beállítások mellett). Nem tudom érthető-e, amit mondok?
Új hozzászólás Aktív témák
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát, nem felfelé hiányzik (nekem) bármi, hanem lefelé. Azaz, a fekete szintből hiányzik az a plusz, (0cd) amitől áll leejtős lenne a kép. És attól, hogy olednél, "alul" 0cd a fényerő, ez még tovább növeli a kontraszt érzetet, pedig ugyanúgy kb. 100-120cd a fényerőd (optimális beállítások mellett). Nem tudom érthető-e, amit mondok?
Vhiktor