- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
sakal83
üzenetére
Az a baj hogy a szerviz trogerkodik.
Egész januárban az ment 3 vagy 4x volt rájuk telefonalva de mindig az volt a kifogás hogy "majd ha szabad lesz az autó", "majd ha nem csúszik az út" stb .
1 hónap volt mire kijött egy szaki aki megállapította hogy tényleg pixelhibas és tényleg panelt kell cserélni. Azt mondta megrendeli az alkatrészt és 3-4 nap mire megérkezik. Ez 4 hónapja volt és azóta semmi.
Csak így poénból tegnap rákérdeztem az LG-nel és ők is felhívták és nekik azt mondta hogy "talán a héten vagy jovoheten már megjön az alkatrész"
Csak én érzem úgy hogy vagy total elfelejtette ? Persze a helyett hogy sűrű bocsánat keresek mellett kárpótlást ajánlottak volna fel (mondjuk garancia hosszabbítás) , a kifogás.txt-bol rögtön hárított is az LG hogy a koronavírus miatt van csúszás és ez van...
Ráadásul hiába panaszkodok az LG-nek hogy hülyének néz a szerviz és hogy nem akar dolgozni, ők a vállukat vonják és lezárják a dolgot annyival hogy "ez van, a szerviz az illetékes".
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Eladó LG OLED55C11LB
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor